In de startblokken van jouw onderneming

Waag jij de sprong en start je jouw eigen bedrijf op? Dan is het belangrijk om te weten wat er op administratief vlak allemaal moet gebeuren. FS Consult is jouw partner voor professioneel startersadvies.

Hulp nodig bij de opstart van je eigen bedrijf?

Contacteer ons
Ondernemingsloket

Geef de administratie van jouw opstart uit handen

FS Consult is boekhoudkundig en administratief expert, maar fungeert ook als ondernemingsloket. Dit wil zeggen dat we een contactpunt zijn om jouw administratieve formaliteiten te vervullen. Als starter kan je jezelf zo focussen op de core business terwijl wij ons bekommeren om de administratie die erbij komt kijken.

Tijdens de eerste jaren van jouw ondernemerschap, zitten we regelmatig met je samen. Zo kan je al jouw vragen over administratie en boekhouding stellen en krijg je hier een duidelijk antwoord op.

Geef het administratief gedeelte van de opstart van je bedrijf uit handen en focus op wat jij belangrijk vindt.

Contacteer ons

Rol van het ondernemersloket

Allereerst gaan we na of je voldoet aan de wettelijke vereisten om activiteiten uit te oefenen. Indien dat in orde is, schrijven we je in bij de Kruispuntbank van Ondernemingen. Deze inschrijving is verplicht, maar hier doen wij met plezier het nodige voor. Administratieve zaken zoals de identificatie bij de btw of de RSZ regelen wij voor jou.

 

 

Contacteer ons vrijblijvend voor een eerste verkennend adviesgesprek.

Contacteer ons