Een correct beheer van jouw boekhouding

Als kleine zelfstandige wil je kunnen rekenen op een flexibele partner met de juiste expertise voor jouw boekhouding. FS Consult heeft een natuurlijke passie voor cijfers en zorgt er zo voor dat jouw boekhouding perfect wordt verwerkt. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, zetten we in op de digitalisering van onze processen. Zo wordt alles op één plaats verzameld.

Laat FS Consult jouw boekhouding beheren

Contacteer ons
Boekhouding

FS Consult verzorgt je boekhouding van A tot Z

Wanneer we financiële documenten zoals loondocumenten of aan- en verkoopfacturen ontvangen, boeken we deze op de correcte manier.

Daarnaast zorgen we ervoor dat alle fiscale verplichtingen tijdig worden ingediend. Zo dienen we de btw-aangifte, de btw-listing en de intracommunautaire opgaves in. Daarnaast zorgen we ook voor een tijdige indiening van de vennootschapsbelasting, personenbelasting, roerende voorheffing en bedrijfsvoorheffing.

Tussentijds en jaarlijks bespreken we de balans van jouw onderneming. We leggen de jaarrekening neer en trekken conclusies uit de cijfers. Zo kunnen we je fiscaal advies geven en kan jij de werking van je bedrijf verbeteren. 

Wil jij ook een correct beheer van je boekhouding en concreet fiscaal advies?

Contacteer ons

Wat heeft uw boekhouding nodig?

Voordat we starten met het voeren van uw boekhouding, bepalen we samen welke opdrachten nodig zijn. Elke boekhouding is anders en ook de graad van complexiteit verschilt van onderneming tot onderneming.

Op basis van de uit te voeren opdrachten, bepalen we een maandelijks of een driemaandelijks forfait. Dit is jaarlijks herzienbaar in functie van indexaanpassingen en eventuele wijzigingen in de complexiteit en de omvang van je dossier.

Bovenstaande informatie leggen we vast in de opdrachtbrief waarin je ook informatie terugvindt over de antiwitwaswetgeving.

Contacteer ons vrijblijvend voor een eerste verkennend adviesgesprek.

Contacteer ons