EĆ©nmalige of langdurige hulp met je administratie

Er komt veel kijken bij de administratie van een onderneming. Kan je door de bomen het bos niet meer zien? Geen paniek. FS Consult is jouw administratieve hulp voor het opstarten of organiseren van je administratie.

Administratieve hulp nodig?

Contacteer ons
Administratieve ondersteuning

FS Consult helpt je bij het organiseren en onderhouden van je administratie

Je staat in de startblokken van je onderneming en hebt geen plan van aanpak voor een duidelijke en georganiseerde administratie? Heb je als ondernemer hulp nodig bij het herorganiseren van je administratie? Wij helpen je met het organiseren van het klassement, de verkopen, de aankopen en andere financiële documenten. Nadien kan je zelf aan de slag met het systeem met een duidelijk overzicht.

Ook voor langdurige opdrachten kan je op ons rekenen. Zo nemen wij de administratieve taken van je organisatie op ons en houden we jouw klassement, verkopen en aankopen nauwkeurig bij. Zo kan jij jezelf focussen op andere zaken.

Contacteer ons

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we wat jij nodig hebt en waarmee wij je kunnen helpen. Dan kunnen we ook bepalen of je éénmalige hulp of een langdurige opdracht wenst. Op basis van deze informatie, maken we een offerte op.

Volgend op een correcte administratie, kunnen we ook het boekhoudkundig deel op ons nemen. Zo heb je slechts één contactpersoon voor jouw administratie en boekhouding. Voor de loonverwerking voor jou als bedrijfsleider, medewerker  of tijdelijke werkkracht, verwijzen we je graag door naar onze professionele partner Payroll Solutions.

Contacteer ons vrijblijvend voor een eerste verkennend adviesgesprek.

Contacteer ons