Want ondernemen doe je niet alleen

Als ondernemer ben je altijd druk in de weer. Daarom heb je niet altijd tijd of ontbreekt jou de kennis om je boekhouding en administratie correct te beheren. Deze taken nemen we graag uit handen. We doen niets liever.

Ben je nog niet zo ver en wil je nog maar net starten met een onderneming? Wij helpen starters graag op weg en fungeren als ondernemingsloket in samenwerking met Liantis. Je ontvangt info en advies en kan rekenen op een administratieve ondersteuning voor alles wat bij een opstart komt kijken.

Een partner waarop jij kan rekenen

FS Consult heeft kennis van ondernemen én het natuurlijk cijfertalent om jouw boekhouding en administratie correct te beheren. We werken graag op een persoonlijke manier met je samen, want dat is eenmaal aangenaam. Daarnaast kan je ook rekenen op een partner die goed bereikbaar is op elk moment dat jij een vraag hebt. Dat is de flexibiliteit die jij nodig hebt en die jij verdient!

Persoonlijke aanpak

Altijd bereikbaar

Ervaring met ondernemerschap

Inspelen op digitalisatie

Jouw hulp bij de belastingaangifte

Tegenwoordig gebeurt de aangifte van de personenbelasting al online. Toch is het heel wat werk om uit te zoeken of alles klopt en om alles correct in te geven. Als particulier kan je ook bij FS Consult terecht voor het invullen van de belastingaangifte.

De partner voor jouw onderneming

Boekhoudkantoor

Bij FS Consult ben je geen nummer. Ons kantoor werkt op een persoonlijke manier samen met kleine zelfstandigen en KMO's. We zijn dan ook altijd beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden. Jouw boekhouding en administratie beheren doen we vanuit ons kantoor en nooit op locatie. Daarom zetten we ook volop in op digitalisatie. Zo bereiken belangrijke documenten ons gemakkelijker en wordt alles digitaal gecentraliseerd

Naast administratie- en boekhoudkantoor, fungeren we ook als ondernemingsloket. Dit doen we in samenwerking met Liantis. Voor jouw loonsverwerking werken we samen met onze professionele partner Payroll Solutions.

Wil jij samenwerken met een flexibele partner voor jouw administratie en boekhouding?

Contacteer ons

Contacteer ons vrijblijvend voor een eerste verkennend adviesgesprek.

Contacteer ons